Menu

Welkom op de website voor de Dutch Arctic Circle (DAC), een netwerk voor Nederlandse Arctische contacten.

 

Nieuws 

Komende bijeenkomsten

  • Poolsymposium: 2 december 2021

In samenwerking met de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en de Association of Polar Early Career Scientists (APECS) organiseert de Dutch Arctic Circle het poolsymposium voor wetenschappers, bedrijfsleven, de overheid en studenten. In de save the date staat de opzet voor het programma.

 

Terugkoppeling DAC bijeenkomst "Veilig opereren in de Arctic"

Op 9 september 2021 vond een online bijeenkomst van de Dutch Arctic Circle plaats over ‘25 jaar Arctische Raad’ en ‘veilig opereren in het Arctisch gebied’. Een succesvolle bijeenkomst waarin DAC deelnemers met verschillende achtergronden met elkaar in gesprek gingen. Het volledige verslag is nu beschikbaar, als ook de verschillende presentaties en achtergronddocumenten gelinkt aan de bijeenkomst.


 

Terugkoppeling DAC bijeenkomst "Beslagen ten ijs"

Volgt binnenkort.
 

Netwerk

Het consortium zet zich graag in om het Dutch Arctic Circle netwerk uit te breiden en de verbinding op te zoeken met verscheidene maritieme sectoren, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties. Ken je een relevante organisatie of contactpersoon, geef dit dan ook door aan Linde (linde.vanbets@wing.nl). Het consortium pakt dit nadien verder op.

 

> Meer nieuwsberichten

Meld je ook aan

Contact
Eelco Leemans (06 461 18 649)
Linde van Bets (0317 745 452)

Team
Verena Ohms (Nederland Maritiem Land)
Eelco Leemans (Leeways Marine)
Linde van Bets (Wing Process Consultancy)